CloudBlu - Business Collaboration Solutions

CloudBlu Hosted Business Collaboration Solutions

Het lijkt wel of de hele wereld 'naar de cloud' gaat - Cameo Global is geen uitzondering. Via ons krachtige CloudBlu™platform bieden we organisaties een breed pakket hosted collaboration diensten. Veel organisaties hebben op deze manier de meerwaarde van de cloud al weten te benutten. Met onze vooraanstaande collaboration diensten zijn zij in staat te focussen op hun core business. Cameo Global helpt u om de cloud te benutten via een model waar u maandelijks betaalt naar gebruik en gebruik kunt maken van onze innovatieve financiële diensten. U heeft niet langer zorgen over grote uitgaven, facturen voor jaarlijks onderhoud, of de zorg over het handhaven van een team om uw systemen in de lucht te houden.

Een door Cameo gehoste Communicatie Oplossing: CloudBlu

CloudBlu™ hosted oplossingen zijn beschikbaar voor zowel de private als de publieke sector en voor organisaties van iedere groote. Cameo Global is gecertificeerd cloud service provider voor Cisco Unified Communications en contactcenter oplossingen. CloudBlu™ gaat verder dan het leveren van de basis voice-diensten. Onze oplossing biedt geavanceerde productiviteitstools voor sterke samenwerking en meetbare meerwaarde voor uw organisatie, gebaseerd op een door Cisco gevalideerd ontwerp.

Cameo Global is wereldwijd actief en expert op het gebied van klantenservice en contactcenter bedrijfsprocessen. Ons team van consultants werkt met u samen, zodat u maximale klanttevredenheid kunt behalen. Ons uitgebreid pakket contact center diensten en toepassingen biedt onder meer: e-mail, webchat, analytics, gespreksopname en workforce management. Elk van deze diensten kunt u inzetten als onderdeel van uw cloud-oplossing. Hiermee heeft u de beschikking over flexibiliteit om diensten af te nemen waarbij de behoefte van uw organisatie centraal staat.

Voor meer informatie over onze Cloud-oplossingen, kunt u contact met opnemen via +31 (0) 20 893 4355 of via e-mail emea-sales@cameoglobal.com.

CloudBlu Whitepaper

Als Partner van CloudBlu hebben de engineers van Cameo Global jarenlange kennis en ervaring opgedaan met CloudBlu producten en diensten. Leer meer over de voordelen van CloudBlu en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Download Whitepaper

CloudBlu Prijzen

Geïnteresseerd in CloudBlu - Business Collaboration Solutions en bent u nieuwsgierig naar de prijs? Als Partner van CloudBlu, kan Cameo Global u als geen ander voorzien van de beste CloudBlu - Business Collaboration Solutions prijzen voor uw netwerk- of infrastructuuroplossingen.

Download Prijslijst